Mainosteippaukset, ikkunateippaukset ja tarrat

Meiltä yrityksesi ilmeen mukaiset teippaukset ja tarrat Porin sekä muun Satakunnan alueella

Satagrafialta tilaat ikkunateippaukset, mainosteippaukset, tarrat, konetarrat, laitetarrat, varoitustarrat ja turvallisuustarrat. Mainosteippaukset ovat merkittävä osa toimintaamme ja teemmekin niitä runsaasti Porin sekä koko Satakunnan seudun yrittäjille.

Teippauksilla on mahdollista erottua, informoida asiakkaita, rakentaa brändiä ja herättää huomiota. Esimerkiksi tyylikäs ikkunateippaus jää varmasti ohikulkijan mieleen. Auton kylkeen asennettu teippaus on puolestaan mitä parhain liikkuva mainos. Pystymme valmistamaan erikoisempiakin toteutuksia, lähdetään liikkeelle sinun toiveistasi. Kysy lisää mainosteippauksista tai tarroista!

Suunnittelusta asennukseen

Palvelemme asiakkaitamme avaimet käteen -idealla. Jos meiltä tilataan esimerkiksi liikekiinteistön ikkunateippaukset, voimme auttaa suunnittelussa, hoidamme valmistuksen ja tietysti asennuksen. Asiakas voi myös itse toimittaa meille aineiston, jonka pohjalta tuotteet valmistetaan. Teippaukset ja tarrat ovat aina laadukkaan, kokemuksella tehdyn työn lopputulos. Perheyrityksemme on toiminut mainostuotteiden parissa vuodesta 1987.

Tutustu myös muihin tuotteisiimme. Teemme paljon ajoneuvojen, eritoten raskaankaluston teippauksia sekä autojen yliteippauksia.

Ota yhteyttä »