Mainostoimistopalvelut

Tarjoamme laajat mainonnan tuotanto- ja suunnittelupalvelut Porin sekä koko Satakunnan alueella

Satagrafia tarjoaa monipuoliset mainostoimistopalvelut Porissa ja koko Satakunnan alueella. Olemme työskennelleet mainosalalla vuodesta 1987 ja nykyisin toimintamme painottuu mainostuotantoon, mutta tarjoamme edelleen myös mainonnan suunnittelua. Vahvuutemme onkin, että sama henkilö voi tarvittaessa hoitaa sekä mainostoimiston suunnittelutyön että toteuttaa esimerkiksi mainosteippauksen valmistuksesta asennukseen asti. Kun suunnittelija tietää todella hyvin valmistuksen ja asennuksen rajoitteet, vältytään monilta ongelmilta suunnitelmien toteuttamisessa.

Mainostoimiston palveluihin kuuluvat meillä:

graafinen suunnittelu, taitto, kuvankäsittely, logosuunnittelu yms. Toimimme yhteistyössä lähialueen painotalojen kanssa, joten pystymme hoitamaan tarvittaessa esimerkiksi esitteiden tai käyntikorttien painatuksen.

Mainossuunnittelussa käytämme viimeisimpiä alan ohjelmistoja ja laitteistoja. Meillä on mahdollisuus myös toteuttaa kevyttä 3D-mallinnusta ja teknistä piirtämistä. 3D-mallinnusta olemme hyödyntäneet paljon karttaopasteiden toteutuksessa, jolloin lopputuloksesta saadaan todella havainnollinen.

Voit tutustua erilaisiin tuotteisiimme täällä. Kysy ihmeessä lisää, jos mainostoimisto- tai muut palvelumme kiinnostavat sinua.

Ota yhteyttä »

TYÖNÄYTTEITÄ