Satagrafia

Vuodesta 1987

Satagrafia on vuonna 1987 perustettu perheyritys, joka alkuaikoina valmisti pääsääntöisesti teknisiä piirustuksia ja räjäytyskuvia mm. teollisuuden tarpeisiin. Myös vapaankäden kuvitukset olivat merkittävä osa toimintaa. Teknisen alan tuntemus yhdistettynä taiteellisuuteen ja luovuuteen loivat erityispiirteitä toiminnalle.

Tietotekniikan kehittyessä, 90-luvun alkupuolella, alettiin sitä hyödyntää osana teknisten piirrosten toteutusta, sekä vahvemmin myös mainonnan toteuttamisen apuvälineenä. 90-luvun lopulla hankittiin myös ensimmäinen suurkuvatulostin sekä teippileikkuri, joilla pystyttiin vastaamaan laajemmin mainonnan tarpeisiin. Samalla töiden painopiste siirtyi enemmän mainonnan ja markkinoinnin palveluiden tuottamiseen.

Toiminnan laajentuessa vanhat toimitilat jäivät liian pieneksi ja nykyisiin, toimintaa varten valmistuneeseen toimitilaan päästiin muuttamaan vuonna 2001. Myös silkkipaino- sekä muovilevytuotantoa kehitettiin ja muovilevyjen työstö sekä merkinnät ovat edelleen vahvoja toimialueita.

Mainostuotteiden moniosaaja

Tällä vuosituhannella ja varsinkin viime vuosina toiminta on suuntautunut aina vahvemmin tuotannollisiin töihin. Tuotantolaitteita sekä toimintaa on kehitetty koko ajan vastaamaan nykyajan tarpeita. Tänä päivänä Satagrafia valmistaa monipuolisia mainostuotteita avaimet käteen -palveluna: teippauksia, opasteita, kylttejä, kiinteistö- ja ajoneuvokalvoja ym. Myös mainossuunnittelu onnistuu.

Tutustu palveluihin ja hyödynnä pitkän linjan osaaminen!

Ota yhteyttä »