Auton lasien tummennus

Teemme ikkunoiden tummennuksia Porin sekä Kokemäen toimipisteissämme

Voimme tulla tekemään tummennukset niin ikään asiakkaan luo, mikäli tilat vain täyttävät työn tekemiseen vaadittavat puitteet. Näin toimitaan usein autoliikkeiden ja ammattiliikenteen kohdalla, joille asentajiemme saapuminen heidän tiloihinsa on huomattavasti helpompaa. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet irtonaisten ikkunoiden tummentamiseen, usein näin saadaankin paras lopputulos. Ota yhteyttä ja kysy palveluamme Satakunnan alueelle!

Autonlasien tummennuksilla on monia etuja kirkkaisiin laseihin verrattuna:

Lämmöntorjunta. Kalvojen avulla lasin läpi tuleva auringon lämpösäteily vähenee 96 - 50 % riippuen kalvon tummuudesta ja muista ominaisuuksista. Kalvo on hyödyllinen varsinkin tilanteissa, joissa tavaratilassa matkustaa lemmikki – tummennuskalvot parantavat matkustusolosuhteita merkittävästi. Metallisoiduilla laatukalvoilla saavutetaan jo vaaleimmissakin sävyissä huomattava lämmöntorjunta, esimerkiksi 43 % näkyvää valoa läpäisevä kalvo torjuu saman 43 % lämpösäteilystä, kun vastaavasti tummin 4 % näkyvää valoa läpäisevä kalvo torjuu lämpösäteilyä vain 15 % enemmän.

UV-säteilyn torjunta. Kalvo torjuu UV-säteilyn lähes täysin tummuudesta riippumatta, myös aivan kirkkaalla kalvolla saavutetaan yli 99 % UV-säteilyn torjunta.

Yksityisyys. Varsinkin tummimmilla kalvoilla saadaan todella hyvä näkösuoja matkustajille ja arvoesineille, laatumateriaaleilla ulospäin näkyvyys säilyy silti uskomattoman hyvänä.

Sirpalesuoja. Kolari- tai varkaustilanteissa kalvo pitää rikkoutuvan lasin kasassa, jolloin sirpaleiden määrä on todella vähäinen.

Ulkonäkö. Usein auton ilme on suurin syy tummennuksien hankkimiselle. Tällöin on kuitenkin punnittava hieman valintoja ulkonäön ja hyödyn välillä – pääsääntöisesti vaaleampi kalvo on paremman näköinen kuin tummempi, mutta ei tarjoa yhtä hyviä hyötyominaisuuksia. Nämä ovat kuitenkin makuasioita ja vuosien kokemuksella osaamme tarjota juuri oikeanlaista kalvoa kyseiseen ajoneuvoon sekä tarpeeseen.

Ota yhteyttä, kun haluat lisätietoa

Samalla voimme yhdessä miettiä, millaiset auton lasien tummennuskalvot olisivat autoon parhaat ja mitä kriteereitä niille halutaan asettaa. Kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista ja teemme asennustyöt joko hallillamme tai asiakkaan tiloissa.

Ota yhteyttä »