Kuorma-auton teippaus ja muut raskaankaluston teippaukset

Teemme teippauksia pääosin Porin ja koko Satakunnan seudulla

Toteutamme raskaan kaluston teippauksia etupäässä Porissa ja muun Satakunnan alueella. Olemme tottuneet toimimaan hyvinkin erilaisten ajoneuvojen ja työkoneiden parissa, haastavissakin olosuhteissa. Meiltä löytyy tarvittavat luvat sekä suojavarusteet myös tehdasalueilla työskentelyyn, joten hankalasti siirreltävien koneiden teippaus onnistuu tarvittaessa paikan päällä. Kysy lisää, mikäli kuorma-auton teippaus tai muun raskaankaluston teippaus kiinnostaa sinua!

Meillä on Porissa siisti ja lämmin asennushalli autojen pesumahdollisuudella. Isompi tila on läpiajettava, 22m pitkä ja oven korkeus on 5m. Yhdistelmän kärry ja vetoauto mahtuu tarvittaessa myös rinnakain sisään, jos pituus ei riitä.

Kaluston teippaus mainostaa kustannustehokkaasti tiellä ja työmaalla

Kuorma-auton teippaus tai muun työkoneen teippaus on edullinen näkyvyyden tehostaja. Yrityksen ilmeen mukaisesti teipatut koneet tavoittavat niin teillä kuin tai työmailla suuren määrän silmäpareja. Vastaavaa näkyvyyttä on hankala saada yhtä kustannustehokkaasti muilla mainonnan keinoilla.

Kaikki teippaukseen liittyvä samasta talosta

Teemme raskaan kaluston teippaukset ”tee siihen jotain hienoo” -toiveesta eli suunnittelusta lähtien aina valmiiseen teippaukseen asti. Vaihtoehtoisesti valmistamme teipit ja asennamme ne asiakkaan toimittaman aineiston pohjalta – sekä kaikkeen muuhun siltä väliltä. Parhain ja edullisin lopputulos syntyy usein kuitenkin siten, että koko valmistusketju toteutetaan saman katon alla. Tällöin voimme jo aloitusvaiheessa huomioida esimerkiksi materiaalien rajoitteet koossa ja muotoilussa.

Koska raskas kalusto on lähes aina asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä, ei valmiina löytyviä mitta- tai mallikuvia voida juurikaan hyödyntää. Pyrimmekin aina käymään kuvaamassa ja mitoittamassa teipattavan koneen, jolloin suunnitelmasta saadaan mahdollisimman todenmukainen. Tällöin asiakkaan on helpompi hahmottaa, miltä valmis teippaus tulee näyttämään. Myös muutoksia on huomattavasti helpompi tehdä suunnitelmaan kuin valmiiseen teippaukseen.

Parhaat työtavat kestäviin teippauksiin

Jotta kuorma-autojen ja muiden raskaankaluston koneiden teippauksista saadaan laadukkaita, on työssä erittäin tärkeää kiinnittää huomiota pinnan puhtauteen sekä teippaukseen käytettävään aikaan. Puhdistamattomaan pintaan hätiköiden tehty teippaus ei näytä hyvältä eikä tule pysymään. Silloin edes halpa hinta ei lohduta.

Mikäli koneisiin tuleva teippaus on hiemankaan suurikokoinen ja teippejä joudutaan venyttämään pinnan muotoihin sopiviksi, ei huolellisestikaan tehty käsinpesu perusaineilla riitä kuin vasta alkutekijöiksi. Pinnat pitää aina puhdistaa pesun jälkeen erityisesti tähän suunnitelluilla aineilla. Lisäksi teipattavan pinnan lämpötilan on oltava vähintään 10°C, mielellään yli 15°C, teipatun koneen tulee olla teippauksen jälkeen tässä lämpötilassa vielä 12 tuntia. Jotta lopputuloksesta saadaan paras mahdollinen, pestään teipattava kalusto illalla ja ajetaan lämpimään halliin yöksi. Seuraavana päivänä / päivinä tehdään teippaus, jonka jälkeen kone saa olla vielä yön samassa hallissa.

Käytämme teippauksissa markkinoiden laadukkaimpia materiaaleja. Näin voidaan välttää ongelmat teippien pysyvyydessä, hyvillä materiaalivalinnoilla saavutetaan myös näyttävä ilme.

Pyydä tarjous raskaankaluston teippauksesta

Annamme mielellämme reilun tarjouksen kuorma-auton teippaustyöstä tai muun työkaluston teippauksesta. Huomioimme teippausten tekemisessä, mikäli teipattava kalusto on merkittävä osa työsi tekemistä. Teippausten vaatimat lämpenemis- ja kuivumisajat on kuitenkin otettava huomioon, jotta lopputuloksesta tulee kestävä.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!