Mainospinnat, mainoskyltit ja opasteet

Palvelemme Porin ja koko Satakunnan alueella

Teemme mainoskyltit, ikkunateippaukset, opasteet ja muut ulkomainokset Porissa sekä muun Satakunnan alueella. Ulkomainokset ovat hyvä keino ohjata asiakkaat toimipaikkaasi tai mainostaa tuotteitasi. Yritysilmeen mukaisesti ja laadukkaasti toteutetut mainospinnat herättävät huomiota sekä vahvistavat yrityksesi imagoa.

Mainoskyltit ja -pinnat kovanluokan materiaaleista

Ulos tulevien mainoskylttien toteutuksessa pyrimme nykyisin käyttämään komposiittilevyjä, joissa on muovisisus kahden ohuen maalatun alumiinipinnan välissä. Rakenne on todella kestävä, jämäkkä ja ulkonäkö siisti, mutta paino ei nouse isossakaan levyssä kovin suureksi.

Edullisempaa hintaa tavoiteltaessa meiltä löytyy umpinaisia muovilevyjä, joiden säänkesto on huonompi ja levy on huomattavasti vetelämpi kuin komposiitti. Kaikkein edullisimmat levy ovat kennorakenteisia, joiden hyvä puoli on keveys ja jäykkyys kennojen suuntaan.

Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa pystymme toimittamaan suuriakin kokonaisuuksia, hoitaen valtaosan työvaiheista kuitenkin itse. Suurimman osan mainospinnoista käymme myös asentamassa itse paikoilleen. Pyydä tarjous tai kysy lisää, jos mainoskyltit tai muut pintatoteutukset kiinnostavat sinua!

Ota yhteyttä »