Auton teippaus

Teemme ajoneuvoteippauksia Porin ja koko Satakunnan alueella

Satagrafia tekee ajoneuvoteippauksia Porissa sekä Satakunnan alueella. Auton teippaus on yrityksille edullinen, liikkuva mainonnan ja näkyvyyden tehostaja. Yrityksen ilmeen mukaisesti teipatun auton mainos tavoittaa maanteillä tai parkissa ollessaankin suuren määrän ihmisiä. Vastaavanlaista näkyvyyttä on vaikea saada toteutettua yhtä kustannustehokkaasti muilla mainonnan välineillä.

Suunnittelusta asennukseen ja kaikkeen siltä väliltä

Toteutamme autojen teippaukset ”tee siihen jotain hienoo” -lähtökohdasta eli suunnittelusta valmiiseen teippaukseen asti, tai valmistamme teipit ja asennamme ne asiakkaan toimittaman aineiston pohjalta – sekä kaikkea siltä väliltä. Useimmiten paras lopputulos ja edullisin kokonaishinta saavutetaan, kun koko ketju hoidetaan saman katon alta. Tällöin pystytään paremmin jo aloitusvaiheessa huomioimaan esimerkiksi materiaalien rajoitteet koon ja muotoilun suhteen.

Käytössämme on laaja arkisto autojen mittakuvia, joiden päälle teippausten suunnittelu on hyvä tehdä. Tulemme kuitenkin mielellämme kuvaamaan teipattavan auton, jolloin suunnitelmasta saadaan mahdollisimman todenmukainen. Näin asiakkaan on helpompi hahmottaa, miltä valmis autoteippaus tulee näyttämään ja muutoksiakin on huomattavasti helpompi tehdä suunnitelmaan kuin valmiiseen teippaukseen.

Laadukkailla työtavoilla näyttävä ja kestävä teippaus

Tärkeimpiä asioita laadukkaaseen lopputulokseen pyrittäessä on teipattavan pinnan puhtaus ja teippaukseen käytetty aika. Likaiseen pintaan hosumalla tehty teippaus on huonon näköinen eikä tule pysymään, tällöin edes halpa hinta ei tuo lohtua.

Mikäli auton teippaus on vähänkään suurempi ja teippejä joudutaan venyttämään auton muotojen mukaan, ei hyvinkään tehty käsinpesu perusaineilla riitä kuin lähtökohdaksi. Pinnat tulee aina puhdistaa pesun jälkeen siihen suunnitelluilla aineilla. Lisäksi teipattavan pinnan lämpötilan tulee olla vähintään 10°C, mielellään kuitenkin yli 15°C ja teippauksen jälkeen auton tulee olla tässä lämpötilassa vielä 12 tunnin ajan. Paras työnkulku on, että auto pestään illalla ja ajetaan lämpimään halliin yöksi. Seuraavana päivänä / päivinä tehdään teippaus, auto saa olla vielä teippauksen jälkeisen yön samassa hallissa.

Ymmärrämme hyvin, mikäli ajoneuvoa tarvitaan töiden tekemiseen. Tällöin pyrimme joustamaan auton teippauksen toteutusajassa mahdollisuuksien mukaan. Tässä pitää kuitenkin huomioida edellä mainitut lämpenemis- ja kuivumisajat.

Toimipisteemme Porissa – tervetuloa!

Toimipaikassamme Porissa löytyy siisti ja lämmin asennushalli autojen pesumahdollisuudella.

Käytämme ajoneuvoteippauksissa markkinoiden laadukkaimpia materiaaleja, joilla voimme välttää ongelmat teippien pysyvyydessä. Näin myös laadukas ulkonäkö saadaan säilymään vuosien ajaksi. Kysy lisää, mikäli auton teippaus kiinnostaa sinua! Kannattaa kurkata niin ikään muihin tuotteisiimme. Teemme paljon mm. raskaankaluston teippauksia sekä autojen yliteippauksia.

Ota yhteyttä »